Den 25 maj 2018 började den nya dataskyddsförordningen GDPR gälla i hela EU.

GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter den svenska personuppgiftslagen PUL, och innebär ett ökat skydd för din personliga integritet. Syftet med GDPR är att förstärka de rättigheter kring personuppgifter som du har som enskild person.

Vi har förutom att se över vår plattform även gjort en inventering av rutiner och processer för att säkerställa att så är fallet. Allt med syftet att tjänsten ska fungera som vanligt och att din personliga trygghet upprätthålls.

Här kan du läsa lite mer om Life-Check och GDPR. Var så god att ta del av vår uppdaterade privacy policy och våra avtalsvillkor.

Hör gärna av dig om du har några frågor! Uppdateringarna enligt ovan gäller från den 25:e maj 2018.

Frågor? Kontakta oss

Vi sätter upp en butik för teständamål just nu — inga ordrar kommer behandlas. Avvisa