LIFE-EDUCATION

Vi ger dig kunskapen till optimal hälsa och vitalitet

Vi utbildar dig i konsten att leva

Thomas Edison har sagt, ”att framtidsläkaren kommer att lära patienten hur man lever och hur man äter, tränar och mediterar”.

Detta är vad Life-Check gör med hjälp av vårt M.E.D.I.C. Life-Check system:

  • Vi är Eductor och hälsospecialist-utövare som arbetar med specialistläkare och naturläkare m.fl. Ordet ”Doctor” kommer från det latinska ordet ”Eductor” som betyder ”Att undervisa”.
  • Vi analyserar information på en mycket djup nivå för att undersöka din hälsostatus och jämför med statistiska data, hur ditt hälsotillstånd utvecklas, jämfört med en optimal nivå (och inte utifrån statistiskt normaliseringsvärde), så vi kan stödja dina handlingar i förebyggande syfte att hålla dig frisk och stark livet ut. Vi diagnostiserar inte.
  • Vi hjälper dig göra informerade val som normaliserar din kroppsbalans
  • Vi erbjuder alternativ för att lindra livsvillkoren genom utbildning och information.
  • Vi underlättar för dig att nå ditt optimala tillstånd, som stödjer din egna kropps läkeprocesser.
  • Vid behov, erbjuder vi dig snabb tillgång till en specialistläkare. Så du inte behöver vänta i månader innan du träffar en doktor som förstår din sjukdomsbild.

En Eductor är en Biofeedback Lärare!

Life-Check är företaget som på riktigt vill hjälpa dig, att hjälpa din kropp, att må bra livet ut.

Varför tecknar de flesta av oss en livförsäkring för det som oftast kommer till del av de efterlevande? Vi menar en försäkring som skall hjälpa anhöriga och våra barn att klara sig när vi själva inte längre kan. Men tänk-om lite, vad tror du att dina anhöriga skulle må bäst av att ha? En summa pengar vid din bortgång eller en förälder som finns i livet och som är vital och frisk och kan klara sig själv utan minnesförluster och andra hinder?

Att investera i sig själv och kunna finnas där för sina nära och kära, samt att ha ork och kraft att aktivt umgås med vänner, familj, barn och barnbarn. Att vara ett föredöme för nästa generation och visa att det går att vara till åren kommen och ändå vara frisk och vital i sinne och kropp med en glädje till livet och dess mångfald. Forskarna har nyligen förutspått att nuvarande generation kommer att kunna leva till över 200 år. Så vad är då mest prioriterat för dig? Att vara sjuk med minnesförluster de sista åren av ditt liv och inte kunna ens se dina barnbarn, eller vara med på det nya paradigmskiftet som nu sker på jorden och ha ork och vitalitet som en 30 åring livet ut?

Under de senaste 30 åren har både den tekniska utvecklingen och kunskapen och förståelsen om vår kropps funktion och mångfald ökat dramatiskt. Vi har idag teknik och kunnande som kan hjälpa de flesta människor till att vara friska och vitala livet ut.

Den svenska sjukvård är bra på akutsjukvård och snabbt lösa livshotande akuta skador och tillstånd. Vi har kanske till och med den främsta akutsjukvården i världen. Men den svenska sjukvården är inte avsedd för förebyggande hälsovård, och klarar ganska dåligt att lösa de man kallar kroniska sjukdomarna. Det är här vi på Life-Check kommer in i bilden, vi jobbar med förebyggande friskvård genom utbildning och information men även med hälsokontroller s.k. M.E.D.I.C. Life-Check som tar fram grundorsaken till både framtida hälsorisker och nuvarande kroniska sjukdomar, för att eliminera dessa till ett behagligt liv med vitaliteten och livsglädjen i behåll, livet ut genom vårt koncept T.A.R.M.

Där MEDIC står för:

M – Medical

E – Examination

D – Diagnostic

I – Indication

C – Charting

TARM står för:

T – Tanke

A – Andning

R – Rörelse

M – Mat & Näring

Inom kort kommer mer information

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

Följ oss i sociala medier

Vi sätter upp en butik för teständamål just nu — inga ordrar kommer behandlas. Avvisa